8 Μάρτη. Η ζωή μας πάνω από τα κέρδη τους.

Η ζωή των παιδιών μας, η δική μας ζωή είναι πάνω από τα κέρδη. Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί. Καμιά συγκάλυψη των υπαιτίων.

Το απαιτεί ο λαός με την πρωτοφανή συμμετοχή του στις σημερινές  απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Με οργάνωση και αγώνα διεκδικεί σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές, μαζικές συγκοινωνίες. Προστασία της ανθρώπινης ζωής στους χώρους εργασίας, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια,  στους δρόμους,  στα χωριά και τις πόλεις. Δημόσια υγεία και ασφάλεια για όλους. Διεκδικεί να είναι η ζωή του λαού πάνω από τα κέρδη και τις εγκληματικές πολιτικές τους.

Η επιχείρηση της κυβέρνησης, των κομμάτων που κυβέρνησαν, του κράτους και των μηχανισμών τους, όπως και των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, να καταστείλουν τη λαϊκή οργή και απαίτηση, δεν απέδωσε. Παρά την τρομοκρατία και τους ψιθύρους για κινδύνους, τις διαβεβαιώσεις πως όλα θα εξεταστούν, τις υποκριτικές συγγνώμες και την αποδοχή της ευθύνης για ανθρώπινα λάθη, παρά τα εμπόδια που έβαλαν, δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τη τεράστια λαϊκή συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών χαιρετίζουμε τη δυναμική παρουσία των φίλων αποστράτων ιδιαίτερα στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας. Συνεχίζουμε για να μην ξεχαστεί το έγκλημα. Για να είναι η ζωή μας πάνω από τα κέρδη τους.