22 Μάη 2022: Η Κ.ΑΠ.Α στις αντιπολεμικές εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ

ΑΘΗΝΑ, 40η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Με τη συμμετοχή χιλιάδων αγωνιστών της ειρήνης, μεταξύ των οποίων και δεκάδες απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα (22 Μάη 2022) οι πορείες ειρήνης και οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. στο πλαίσιο της Πανελλαδικού Διήμερου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης.

ΑΘΗΝΑ, Ο Κώστας ΦΥΤΡΟΛΑΚΗΣ μεταξύ των ειρηνοδρόμων

Στην Αθήνα, οι απόστρατοι που δραστηριοποιούνται στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε μπροστά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τη λήξη της 40ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης. Εκεί υποδέχτηκαν τους ειρηνοδρόμους αγωνιστές της πορείας, στα μπλοκ της οποίας ξεχώριζε και ο συνάδελφος Κώστας Φυτρολάκης.

ΑΚΤΙΟ, Συμβολικό φύτεμα ελιάς της ειρήνης έξω από τη Βάση

Φίλοι της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ συμμετείχαν και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Βάση του Ακτίου, όπου χαιρετισμό έκανε, εκπροσωπώντας την Κίνηση, ο συνάδελφος Χρήστος Καμζέλας. Τόνισε πως οι απόστρατοι της Κ.ΑΠ.Α συμβάλλουμε στις δράσεις για την ειρήνη, εκφράζοντας την αντίθεσή μας στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και δυναμώνοντας με τη συμμετοχή μας τον αγώνα του λαού να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Επίσης, κάλεσε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας να μη στρέφονται με την καταστολή ενάντια στο λαό που παλεύει κατά του πολέμου, της παρουσίας των αμερικανονατοϊκών βάσεων και της επικαιροποιημένης ελληνοαμερικανικής συμφωνίας γι’ αυτές.

ΑΚΤΙΟ, Ο Χρήστος ΚΑΜΖΕΛΑΣ απευθύνει χαιρετισμό