Τη Μέρα Υγείας και κάθε μέρα στηρίζουμε τον αγώνα γιατρών και νοσηλευτών.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ με ανακοινώσεις μας, εκφράσαμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών, των συνδικαλιστών, όσων αγωνίζονται για το πρώτιστο δικαίωμα της υγείας του λαού. Χθες (7 Απρίλη) Μέρα Δράσης για την Υγεία, αναγκαστήκαμε να στηλιτεύσουμε τις ενέργειες των εν ενεργεία συναδέλφων μας, που με εντολή της κυβέρνησης, λειτούργησαν ως τυφλά και βουβά όργανα καταστολής ενάντια στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Αυτούς που τα βράδια η κυβέρνηση παίρνει την πρωτοβουλία να χειροκροτεί από τα μπαλκόνια ως ήρωες, δεν μπορεί το πρωί να διατάσσει τη φίμωσή τους από την αστυνομία. Αποτελεί μέγιστη υποκρισία! Όμως, πραγματικά αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η συμπεριφορά των εν ενεργεία συναδέλφων μας που ανέλαβαν με ιδιαίτερο ζήλο να εκτελέσουν τις επαίσχυντες κυβερνητικές εντολές.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ επαναλαμβάνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους νοσοκομειακούς γιατρούς και νοσηλευτές. Δηλώνουμε και πάλι τη θέση μας ότι τα αιτήματα που προβάλλει η ΟΕΝΓΕ δίνουν προοπτική λύσης στο πρώτιστο ζήτημα, που είναι η αντιμετώπιση της σημερινής υγειονομικής κατάστασης στη χώρα μας.
Η θέση μας αυτή δεν εκφράζεται μόνο με το λόγο μας. Εκεί που υπάρχει δυνατότητα εκφράζεται και στην πράξη, στην αγωνιστική διεκδίκηση μαζί με το μαχητικό συνδικαλιστικό κίνημα, μαζί με τους αγωνιστές συνταξιούχους.
Στη φωτογραφία, το ιδρυτικό μέλος της Κ.ΑΠ.Α Θόδωρας Ραχιώτης, μαζί με συνταξιούχους συναγωνιστές σε κινητοποίηση για τη Μέρα Υγείας στην Αμφιλοχία. Πάντοτε τηρώντας τα επιβαλλόμενα μέτρα ατομικής προστασίας από τον κορονοϊό.