Θάνατος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από επίθεση με φωτοβολίδα.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και οδύνη, τον Γιώργο Λυγγερίδη, ένα νέο αστυνομικό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη με το θάνατο που προκλήθηκε από επίθεση χούλιγκαν με φωτοβολίδα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Είναι ένας ακόμη αστυνομικός που καταγράφεται στο θλιβερό μητρώο όσων χάνουν τη ζωή τους στην υπηρεσία. Πλήρωσε με το δικό του αίμα – όπως και τόσοι άλλοι νέοι συνάνθρωποί μας -τη νοσηρή και άθλια κατάσταση που έχει επιβληθεί στον αθλητισμό της χώρας μας, μέσα από την επαγγελματοποίησή του, τους ανταγωνισμούς των επιχειρηματικών ομίλων που λυμαίνονται το χώρο και τις συμμορίες χούλιγκαν που οι ίδιοι δημιουργούν, συντηρούν και καλύπτουν.

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, υπηρετούν με συνέπεια τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων στο χώρο του αθλητισμού και θεωρούν αναλώσιμους, τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους νέους που επιζητούν τη χαρά και τη συγκίνηση την οποία προσφέρει ο γνήσιος αθλητισμός. Τα κροκοδείλια δάκρυα και τα δήθεν μέτρα κατά της βίας, όταν χάνεται ένας αστυνομικός, ένας νέος, δεν πείθουν κανένα.