Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, την Κυριακή 5 Νοέμβρη.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών (Κ.ΑΠ.Α) συμμετέχουμε στη συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, που οργανώνεται από φορείς εργαζομένων και της νεολαίας, την Κυριακή 5 Νοέμβρη ώρα 11.00 στο Σύνταγμα και στην πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

  • Ζητάμε να σταματήσει τώρα η σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα. Όχι στη γενοκτονία και την εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ.
  • Καταδικάζουμε την κατοχή και τους εποικισμούς των Παλαιστινιακών εδαφών, τον εξαναγκασμό σε προσφυγιά, τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τους βασανισμούς, τις δολοφονίες, το απαρχάιντ, τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
  • Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των Παλαιστινίων από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ  και  ΝΑΤΟ, τους φονιάδες των λαών, που το στηρίζουν. Να γυρίσουν στη χώρα μας οι ελληνικές φρεγάτες. Να κλείσουν  οι στρατιωτικές βάσεις της χώρας μας που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου. Όχι στην κατάπτυστη κυβερνητική στάση της αποχής από την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός. Όχι στην πολιτική των κομμάτων – “ισαποστάκηδων” που ουσιαστικά στηρίζουν την Ισραηλινή κυβέρνηση και δικαιολογούν τη σφαγή των αμάχων Παλαιστινίων στη Γάζα.
  • Δηλώνουμε την  αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Οι λαοί που παλεύουν για τη λευτεριά τους και για το δίκιο τους δεν είναι τρομοκράτες. Τρομοκράτης είναι το κράτος του Ισραήλ και οι ιμπεριαλιστές που πνίγουν στο αίμα τους λαούς για τα συμφέροντά τους.
  • Υποστηρίζουμε την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Η Ελλάδα να αναγνωρίσει τώρα το Παλαιστινιακό κράτος.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Προσυγκέντρωση ώρα 10.00 στη γωνία Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας (καφετέρια).