Ετήσια σύσκεψη Κ.ΑΠ.Α

Την Παρασκευή 16 Οκτώβρη 2020 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σύσκεψη των φίλων της Κίνησης Αποστράτων Αστυνομικών.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι προοπτικές που διαγράφονται στα ζητήματα που μας αφορούν. Θα γίνει εκτίμηση των δράσεων της Κ.ΑΠ.Α την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού και θα κατατεθούν προτάσεις για τις προτεραιότητες και την περαιτέρω πορεία με βάση την κατάσταση που έχει προκύψει και την ανάγκη προστασίας της υγείας των φίλων-συναγωνιστών. Επίσης, θα εξεταστούν ειδικότερα ζητήματα, όπως η επικοινωνία και η διαρκής ενημέρωση στις υφιστάμενες συνθήκες, η ανανέωση της ιστοσελίδας (kapastynomikon.gr) της Κίνησης, η στάση των φίλων της Κ.ΑΠ.Α έναντι σε συνδέσμους αποστράτων που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις κατευθυντήριες αρχές της, η εξασφάλιση οικονομικών πόρων για τις δράσεις της Κ.ΑΠ.Α., καθώς και όσα ζητήματα τεθούν κατά τη σύσκεψη από τους φίλους της Κίνησης.

Η παρουσία όσο δυνατόν περισσότερων φίλων και η κατάθεση προτάσεων θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της Κ.ΑΠ.Α. Η σύσκεψη θα γίνει με μάσκες και λήψη όλων των λοιπών μέτρων για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού. Οι φίλοι από επαρχιακές πόλεις που δεν θα παραστούν και επιθυμούν να έχουν απευθείας παρέμβαση στη συζήτηση ή να καταθέσουν προτάσεις, μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω viber.