Να αποσυρθεί ο νόμος-λαιμητόμος Κατρούγκαλου-Βρούτση.

Να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα να μην περάσει η πολιτική για το ξήλωμα και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.

ΑΘΗΝΑ: Απόστρατοι αστυνομικοί-φίλοι της Κ.ΑΠ.Α με το πανό στην προσυγκέντρωση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στάλθηκε από το ογκωδέστατο συλλαλητήριο της Αθήνας και από τα δυναμικά συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της χώρας. Μαζικά, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι,γυναίκες, νεολαίοι, συνταξιούχοι, συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της απεργίας των Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και Συνδικάτων. Μαζί τους και οι απόστρατοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και των άλλων αγωνιστικών κινήσεων αποστράτων, τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις της χώρας.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Απόστρατοι-φίλοι της Κ.ΑΠ.Α με άλλους συνταξιούχους

Το μήνυμα αυτό καλούμαστε να μεταφέρουμε οι απόστρατοι αστυνομικοί που βρεθήκαμε σήμερα στα συλλαλητήρια, στους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα. Να διεκδικήσουμε τις δικές μας ανάγκες για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, για αποκατάσταση των συντάξεών μας, για δημόσια δωρεάν υγεία και πρόνοια. Να τους καλέσουμε σε μαζικότερη και δυναμικότερη παρουσία στους κοινούς μας αγώνες με τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, για την προάσπιση του δικαιώματός μας στη δημόσια κοινωνική ασφάλιση.