Και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των εκλογών!

Έγιναν οι εθνικές εκλογές της 7 Ιουλίου 2019 και από αρκετούς πολιτικούς αναλυτές σχολιάστηκε ότι, σε γενικές γραμμές, τα πολιτικά κόμματα που θα συγκροτήσουν τη σύνθεση της νέας Βουλής των Ελλήνων, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένα από τα αποτελέσματα των εκλογών.
Και εμείς όμως, η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του πέταξε έξω από τη Βουλή τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής!

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, όπως τονίζουμε και στην ιδρυτική μας διακήρυξη:
Απομονώνουμε μαζικά και καταδικάζουμε τους φασίστες, τους ναζιστές, τους χουντικούς, τους ρατσιστές και τους πολιτικούς τους εκφραστές, όπως τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, που αλωνίζουν στο χώρο μας. Αυτοί, μέσα από τη ρητορική του μίσους και την πατριδοκαπηλία, ενδιαφέρονται δήθεν για τα προβλήματά μας ενώ είναι εχθροί κάθε συνδικαλιστικής έκφρασης και διεκδίκησης και επιδιώκουν να είμαστε απέναντι από τον αγωνιζόμενο λαό. Πρέπει να απομονωθούν, δεν έχουν καμιά θέση μέσα στις ενώσεις των αποστράτων.

Το μήνυμα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του αισιοδοξούμε ότι βρήκε ανταπόκριση και στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τώρα είναι η ώρα, οι εν ενεργεία και απόστρατοι συνάδελφοι να πετάξουμε τη Χρυσή Αυγή και γενικά τους ναζιστές και φασίστες και έξω από τις ενώσεις μας και να τους απομονώσουμε μαζικά και οριστικά!