Όλοι στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης και στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Να επιστρέψει η φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών (ΚΑΠΑ) καλεί τους απόστρατους αστυνομικούς, να συμμετέχουν στη μέρα πανελλαδικής αντιιμπεριαλιστικής δράσης στις 21 Απρίλη 2024, που διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Στην Αττική στις 21 Απρίλη 2024 θα γίνει η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, με εκκίνηση από τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 8 π.μ. και τερματισμό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις 18.30, όπου θα γίνει εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων.

Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο όπου οι επικίνδυνα κλιμακούμενες εξελίξεις από το κράτος – δολοφόνου του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή βρίσκουν τους λαούς μπροστά στον κίνδυνο γενίκευσης του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, με την απροκάλυπτη ευθυγράμμιση μαζί της του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, εμπλέκουν τη χώρα μας ακόμη πιο βαθιά σε δύο ταυτόχρονους πολέμους (Ουκρανία και Μέση Ανατολή), με απρόβλεπτες συνέπειες για το λαό μας.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών καταδικάζει τη στάση της κυβέρνησης και την καλεί τώρα να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, να απεμπλακεί η χώρα από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις και υποδομές, να επιστρέψει η Φρεγάτα «Ύδρα» από την Ερυθρά Θάλασσα.

Όλοι στη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Κυριακή 21 Απρίλη στις 18.30.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών