Μαζική η συμμετοχή των αποστράτων στην παναττική συνταξιουχική κινητοποίηση.

Μαζική υπήρξε η συμμετοχή των συναδέλφων φίλων της Κίνησης Αποστράτων Αστυνομικών, καθώς και των άλλων αποστράτων στη σημερινή (14 Φλεβάρη 2023) κινητοποίηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην Αθήνα.

Οι συνταξιούχοι και μαζί τους οι απόστρατοι, συγκεντρωθήκαμε στα Προπύλαια και μετά τις ομιλίες, πραγματοποιήσαμε δυναμική πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών. Όλοι μαζί δώσαμε στην κυβέρνηση το δίκαιο και αποφασιστικό μήνυμα για πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις και όχι για την κοροϊδία των λογιστικών αυξήσεων κάτω από τα όρια του πληθωρισμού, με τη διατήρηση της προσωπικής διαφοράς και τις υποσχέσεις για τα επιδόματα της μιζέριας στις πιο εξαθλιωμένες συντάξεις.

Με την πικρή εμπειρία 13 χρόνων αφαίμαξης των συντάξεων, δεν μας παρασύρουν οι ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, ούτε προσδοκούμε από τους εμφανιζόμενους σωτήρες. Πραγματική ανακούφιση για όλους τους συνταξιούχους και τους απόστρατους είναι η ουσιαστική αύξηση των συντάξεων, κύριας και επικουρικών, με ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους απόστρατους για τη συμμετοχή και τη δυναμική παρουσία τους στην κινητοποίηση. Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, μαζί με όλους τους συνταξιούχους.