24 Ιούνη: Στο δρόμο του αγώνα με τους συνταξιούχους

Μεγάλο ποτάμι στον καυτό ήλιο της Αθήνας οι χιλιάδες συνταξιούχοι από όλη τη χώρα που πορευτήκαμε σήμερα, 24 Ιούνη, στο κέντρο της πόλης, από τα Προπύλαια ως τη Βουλή, στην πανελλαδική κινητοποίηση που οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Με συνθήματα “αυξήσεις στις συντάξεις για γηρατειά με αξιοπρέπεια και άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας” καταγγείλαμε την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική σε βάρος των απόμαχων της εργασίας και ζητήσαμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που συμμετείχαμε στη μεγάλη κινητοποίηση, χαιρετίζουμε τους χιλιάδες αγωνιστές συνταξιούχους που συμπορευτήκαμε στο δρόμο του αγώνα. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στους φίλους απόστρατους που συντάχθηκαν πίσω από το πανό μας και ιδιαίτερα στους συναγωνιστές απόστρατους αστυνομικούς που για ακόμη φορά ταξίδεψαν από την επαρχία για να βρεθούν μαζί μας. Οι μαζικοί διεκδικητικοί αγώνες των απόστρατων μαζί με τους συνταξιούχους είναι ο δικός μας δρόμος για τη δικαίωση!