”Καβάλα πάμε στον καιρό….” με το συνταξιουχικό κίνημα.

Η νεροποντή που έπληξε το κέντρο της Αθήνας σήμερα (8 Οκτώβρη 2021) δεν πτόησε τους χιλιάδες συνταξιούχους που πραγματοποιήσαμε την πανελλαδική μας συγκέντρωση και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι απόστρατοι που δραστηριοποιούμαστε στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, μαζί με τους εκλεκτούς συναδέλφους μας που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και ήρθαν από την επαρχία, διατρανώσαμε για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητα των αποστράτων να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης μαζί με όλους τους συνταξιούχους, για να επιστρέψουν όλα όσα μας έχουν αφαιρέσει.

Με το σύνθημα “Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία” πορευτήκαμε μέσα στη βροχή και γεμίσαμε αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι στις μελλοντικές κινητοποιήσεις, η παρουσία μας θα είναι ακόμη πιο μαζική. Εξαιρετικά θετική απήχηση είχε στους συνταξιούχους η δήλωσή μας πως καταδικάζουμε το φασισμό και την καταστολή. Το πανό μας “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ” άνοιξε για μια ακόμη φορά στους δρόμους της Αθήνας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ υποκλινόμαστε μπροστά στην αγωνιστική παρουσία χιλιάδων συνταξιούχων που ήρθαν από όλες τις γωνιές της χώρας και συμπορευτήκαμε στο κέντρο της Αθήνας.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους αποστράτους που βρεθήκαμε στο δρόμο του αγώνα και στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν σήμερα, να συναντηθούν μαζί μας.
Ο αγώνας των αποστράτων μαζί με το αγωνιστικό συνταξιουχικό κίνημα συνεχίζεται!