Δυναμική συμμετοχή των αποστράτων στις κινητοποιήσεις για τον αντεργατικό νόμο.

Δεκάδες απόστρατοι βρέθηκαν σήμερα 16 Ιουνίου 2021 στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας και άλλων πόλεων της χώρας για να συμπαρασταθούν στα εργαζόμενα παιδιά τους και να διαδηλώσουν ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. που επιχειρεί να στερήσει τους εργαζόμενους από τα βασικά εργασιακά δικαιώματα με πρώτιστο το 8ωρο και να εξαθλιώσει τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους.

Το αντεργατικό τερατούργημα ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία αλλά έχει καταψηφιστεί από τους αγώνες των εργαζομένων και στη συνείδηση όλου του λαού. Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να ανεχτούν να γίνουν οι δούλοι του 21ου αιώνα. Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους έχουν τη δύναμη να μείνει στα χαρτιά ο νόμος που ψηφίστηκε.

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών στέλνει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς στους απόστρατους συναδέλφους που σήμερα συμμετείχαν στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε όλη τη χώρα. Ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για σύγχρονα δικαιώματα για τους απόστρατους, τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, τα παιδιά και τις οικογένειές μας, στο πλάι του λαού.