Απόστρατοι, στρατευμένοι και λαός αντίθετοι στην κύρωση της Συμφωνίας για τις Βάσεις.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων που υποστηρίζουν ότι η νέα ελληνοαμερικανική στρατιωτική συμφωνία για τις βάσεις, αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της πατρίδας μας, δεν πείθει τον ελληνικό λαό. Πολύ περισσότερο δεν πείθει την στρατευμένη νεολαία και τους απόστρατους.

Αυτό διαπιστώθηκε απόψε Πέμπτη 30-1-2020, στο μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στην πορεία που ακολούθησε προς την αμερικανική πρεσβεία. Χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νεολαίοι, στρατευμένοι νέοι, τάχθηκαν ενάντια στη συμφωνία που κύρωνε η Βουλή και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο βάθεμα της εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Μαζική υπήρξε και η συμμετοχή της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ στη συγκέντρωση και την πορεία, που μαζί με τους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων, παρατάχθηκαν πίσω από το πανό της Κ.ΕΘ.Α. και διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην κύρωση της συμφωνίας για τις βάσεις, καθώς και στη συμμετοχή των παιδιών του λαού μας σε επεμβάσεις και πολέμους έξω από τα σύνορα της πατρίδας μας.

Απόστρατοι και φίλοι της Κ.ΑΠ.Α. συμμετείχαν και στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε άλλες πόλεις της χώρας μας, όπως στη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο και τα Χανιά.