Η καταιγίδα δεν πτόησε απόστρατους και συνταξιούχους.

Η καταιγίδα που σάρωσε το κέντρο της Αθήνας σήμερα (14-12-2019) Σάββατο μεσημέρι, δεν στάθηκε ικανή να διαλύσει τη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων και την πορεία τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι απόστρατοι που δραστηριοποιούμαστε στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, μαζί με τους εκλεκτούς συναδέλφους που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και ήρθαν από την επαρχία και τους συναδέλφους των αγωνιστικών Ενώσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που συντάχθηκαν πίσω από το πανό μας, διατρανώσαμε για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητα των αποστράτων να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και πρώτιστα για την κοινωνική ασφάλιση, μαζί με όλους τους συνταξιούχους.

Η παρουσία των αποστράτων ιδιαίτερα δυναμική και μαχητική!
”Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση”,
”Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία”
”Ούτε με χιόνια, ούτε με βροχές, ποτέ τους δε λυγίσανε οι αγωνιστές”.
Συνθήματα που μας γέμισαν αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι στις μελλοντικές κινητοποιήσεις, η παρουσία μας θα είναι πιο μαζική.
Εξαιρετικά θετική απήχηση είχε στους συνταξιούχους και γενικά στους παρόντες η διανομή της ανακοίνωσής μας ” Όχι στην καταστολή και τον αυταρχισμό”.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους αποστράτους που βρεθήκαμε στο δρόμο του αγώνα και στέλνει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν σήμερα, να συναντηθούν μαζί μας.
Ο αγώνας των αποστράτων μαζί με το συνταξιουχικό κίνημα συνεχίζεται!