Συλλαλητήρια 30-11-2019: Αγώνας για δημόσια κοινωνική ασφάλιση.

Κοινός αγώνας για δημόσια κοινωνική ασφάλιση από τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους νέους. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα να μην περάσει η πολιτική της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, με το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2019.

Αυτό το μήνυμα που βγήκε από τα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας, καλούμαστε να μεταφέρουμε οι απόστρατοι για ακόμη μαζικότερη και δυναμικότερη παρουσία στους κοινούς μας αγώνες με τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, για την προάσπιση του δικαιώματός μας στη δημόσια κοινωνική ασφάλιση.

Οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούμαστε στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ βρεθήκαμε και σήμερα (30-11-2019) μαζί με απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τους εργαζόμενους και συνταξιούχους στο δρόμο του αγώνα σε πολλές πόλεις της χώρας. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες των συναδέλφων με το πανό από τα Προπύλαια στην Αθήνα και από τη διανομή της ανακοίνωσης της Κ.ΑΠ.Α. στο συλλαλητήριο του Αγρινίου.