Όχι στην οργάνωση γιορτής μίσους στου Μακρυγιάννη

Μόνο αγανάκτηση προκαλεί η διοργάνωση εκδήλωσης για το γιορτασμό της μάχης του Μακρυγιάννη από το Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών (Σ.ΑΠ.ΑΣ.Α) στην οποία καλεί  και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α).Ποιους τιμούν στου Μακρυγιάννη; Πρόκειται για στελέχη της Χωροφυλακής,  για  στελέχη των Ταγμάτων Ασφαλείας, συνεργάτες των ναζί κατακτητών, τους δωσίλογους της Κατοχής,  μπουραντάδες και χίτες που μάτωσαν το λαό της Αθήνας.

Όλοι αυτοί, οι συνεργάτες των χιλτεροφασιστών, που έπρεπε να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά του ελληνικού λαού, συνάχτηκαν τότε στου Μακρυγιάννη. Αυτούς εξόπλισαν οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές και τους έστρεψαν κατά των αγωνιστών που δημιούργησαν το έπος της αντίστασης στους κατακτητές και τους προδότες συνεργάτες τους. Είναι οι συνεργάτες των ναζί που άλλαξαν αφεντικά και βοηθούσαν τους Άγγλους για να επιβάλλουν τη δική τους κατοχή και κυριαρχία στη χώρα μας. Είναι οι προδότες που στράφηκαν ενάντια στον ηρωικό λαό της Αθήνας, που αντιστέκονταν με εκατόμβες νεκρών, στα όπλα, τα κανόνια, τα τανκς και τα αεροπλάνα των Άγγλων. Αυτοί που πρόδωσαν την πατρίδα μας, πρώτα ως συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών και στη συνέχεια ως συνεργάτες των Άγγλων, πρέπει να τιμώνται;

Ο Ελληνικός λαός έχει χύσει ποτάμια αίματος για την υπεράσπιση αυτής της πατρίδας ενάντια στους ναζί και τους φασίστες, ιδιαίτερα κατά τη Γερμανική, Ιταλική και Βουλγάρικη Κατοχή. Χωροφύλακες και αστυνομικοί συντάχθηκαν με το λαό μας στην εθνική αντίσταση με τον ΕΛΑΣ, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν. Αυτοί οι ήρωες του λαού αποτελούν λαμπρά παραδείγματα για κάθε τίμιο πατριώτη αστυνομικό και όχι οι εγκληματίες του ναζισμού και του φασισμού. Είναι προσβολή για τους πραγματικούς ήρωες να καλούν οι διοικήσεις της Π.Ο.Α.Σ.Α και του Σ.ΑΠ.ΑΣ.Α να τιμήσουν τους προδότες. Η εκδήλωση που προσκαλούν δίνει βήμα προβολής στους χρυσαυγίτες, τους χουντικούς, τους φασίστες, τους απογόνους και νοσταλγούς των χιτών και των δωσιλόγων.

Όλοι οι αστυνομικοί πρέπει να καταδικάσουν την εκδήλωση στου Μακρυγιάννη και να απομονώσουν μαζικά, στους συνδέσμους των αποστράτων όσους την οργανώνουν και συμμετέχουν.